stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL), despre viitorul presedinte PNL Braila: „Alexandru Danaila merita sa fie presedinte si o spun cu prisosinta. Si Boboc are calitati bune”

Deputatul liberal Vasile Varga a declarat, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV Galati-Braila, intrebat cine crede ca sunt candidatii care se vor bate pentru fotoliul de presedinte al Organizatiei Judetene PNL, ca fostul viceprimar Alexandru Danaila merita sa detina functia. Totodata, Varga l-a amintit si pe fostul senator Catalin Boboc, fost presedinte al organizatiei pana in iulie 2016, cand a demisionat ca urmare a scorului slab obtinut in cursa pentru Primarie.

„Cred ca unul dintre cei care vor putea accede la functia de presedinte si care merita si o spun cu prisosinta, nu asa ca ar fi un copil de suflet, este Alexandru Danaila. Merita pentru activitatea lui, pentru ce stie. Si Catalin Boboc are calitati bune, cu experienta. Si mai sunt multi altii. E o generatie…”, a spus Varga.

Parlamentarul a mai precizat ca „PNL are nevoie de o generatie noua” si ca cei care „au o varsta si sunt in partid de 20 de ani trebuie sa faca un pas in spate”.

Zilele urmatoare, Centrul va numi un presedinte interimar la Organizatia Judeteana PNL, iar pana pe 2 mai liberalii braileni trebuie sa isi aleaga presedintele plin.

Comentarii