stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL), despre un nou mandat de deputat: „Daca vor fi tineri care vor merita, ma voi retrage eu”

Deputatul liberal Vasile Varga a evitat sa spuna clar daca isi mai doreste sau nu un nou mandat de parlamentar, lasand insa sa se inteleaga ca alegerea sa va depinde inclusiv de cine isi mai doreste sa candideze pe listele partidului. PNL-istul a precizat ca daca vor exista tineri care „merita” sa ajunga in Parlament, este dispus sa se retraga pentru a lasa un loc liber.

„Depinde de cei care isi depun candidaturile, daca vor fi cativa care vor merita sa aiba sustinerea partidului, atunci vor avea si sustinerea mea. Trebuie sa dau si eu o dare de seama privind activitatea mea in cei 4 ani de zile, ce am facut pentru comunitate, pentru ceilalti cetateni ai Romaniei. Exista si o alta chestiune: eu sunt deja la o anumita varsta fata de altii. Daca vor fi tineri care vor merita, ma voi retrage eu si ii voi sustine pe acestia. (…) Astazi nu va pot raspunde, e prematur pentru mine. Mai exista inca 4 luni de mandat, sa vedem ce se va intampla”, a spus Varga.

Liberalul a mai adaugat ca un parlamentar nu trebuie sa fie doar un „navetist”, ci trebuie sa serveasca interesului cetateanului.

Comentarii