stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL), despre Spitalul Judetean: „Conducerea se comporta ca si cum ar fi un dispensar comunal. Vorbim de viata unor oameni care ii platesc salariul doamnei director”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) a lansat un atac dur la adresa conducerii Spitalului Judetean de Urgenta, dupa ce, recent, managerul unitatii spitalicesti, Delia Rasnoveanu, a declarat in plenul Consiliului Judetean ca medicamentele si materialele sanitare sunt „in cantitati foarte mici”.

Liberalul sustine ca managementul de la SJU „lasa de dorit”, catalogandu-l ca fiind „cel mai slab din ultimii 20 de ani”.

„La Spitalul Judetean situatia nu este deloc roz. Au spus-o mai multi colegi liberali, insa, cel mai important, o spun chiar oameni din interiorul spitalului. (…) PSD trebuie sa isi asume faptul ca, practic, conducerea exista doar in acte si in salarii. Directoarea spitalului spune cu subiect si predicat ca nu stie de ce pacientii sunt trimisi sa isi cumpere medicamente. Admite ca spitalul nu are tot ce ar trebui in mod normal si ridica din umeri. E trist pentru ca vorbim despre sanatatea si, pana la urma, viata unor oameni care ii platesc salariul doamnei director”, a precizat Varga.

Totodata, consilierul judetean a ironizat-o pe Delia Rasnoveanu, mentionand ca „doamna manager nu isi da inca seama ce institutie conduce”.

„Avem o conducere care se comporta ca si cum spitalul ar fi un dispensar comunal, unde problemele sunt aproape inexistente. Vorbim totusi de cea mai mare unitate spitaliceasca a judetului Braila (…). Bine ca ne-a asigurat ca sunt bani de salarii. In rest, brailenii care ajung la spital pot sta fara unele medicamente”, a conchis sursa citata.

Comentarii