stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL), despre eutanasierea maidanezilor bolnavi si agresivi: „Un plan diabolic al primarului. Nu trebuie lasat asa, sa ne adunam!”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) considera ca decizia primarului Marian Dragomir de a eutanasia cainii bolnavi si agresivi din padocuri este „un plan diabolic”, cerand sprijinul „tuturor fundatiilor si ONG-urilor posibile” pentru ca edilul sa nu isi duca planul „la bun sfarsit”.

Liberalul considera ca municipalitatea ar trebui sa construiasca noi adaposturi pentru maidanezi, nu sa ii eutanasieze.

„Sa vad acum iubitorii de animale, electorat PSD sau nu, ce spun referitor la decizia primarului! Braileni, trebuie sa stiti asta: diferenta de la 7 lei la 11 lei aplicata de PRIMARIA Braila reprezentand majorare a taxei de salubritate atrage la bugetul local 1 milion de Euro in plus le an,retineti Euro nu Ron. Ce putea face Primaria Braila cu aceasta suma de bani ?, va spun eu, ar putea salva multe din sufletele chinuite alfate in padocurile Primariei. Se pot construi noi padocuri astfel incat sa nu mai vorbim de supra aglomerarea adaposturilor canine, hrana pentru bietele animale, angajari de personal care sa se ocupe cum trebuie de animale, insa Primarul Dragomir alege sa le eutanasieze…voi ce spuneti? Indrazniti sa credeti in continuare. (…) Cat priveste planul diabolic al primarului, nu trebuie lasat asa, sa ne adunam, sa contactam toate fundatiile si ONG-urile posibile, problema e grava iar dansul isi va duce planul la bun sfarsit daca nu se vor lua masuri”, a scris Varga pe o retea de socializare.

Comentarii