stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Debarcarea lui Tudose, pentru ca nu s-a aplecat in fata lui Dragnea. Era o sansa pentru noi, brailenii”

Deputatul liberal Vasile Varga considera ca retragerea sprijinului politic pentru Mihai Tudose de catre Comitetul Executiv National al PSD „a fost un aranjament al lui Dragnea si clicii acestuia”, aratand ca fostul premier a fost debarcat pentru ca nu s-a aplecat in fata „Ayatollahului care este Dragnea”.

„Fostul premier era un ghimpe pentru Dragnea. Practic nu i s-au reprosat niste greseli ca prim-ministru, ci este o reglare de conturi, pentru ca el nu s-a aplecat in fata Ayatollahului care este Dragnea. Ca prim-ministru si ca om a demonstrat ca nu are ganduri ascunse, a spus franc lucrurilor pe nume. Demisia sa nu a fost decat un gest prin care a dorit sa nu expuna partidul la o situatie jenanta ca aceea din cazul Grindeanu. Debarcarea lui este o dovada a faptului ca pentru PSD nu conteaza Romania, nu conteaza romanii, l-au sacrificat pe Tudose fara discutii. Foarte grav este si faptul ca PSD ne-a expus inca unei situatii neplacute: au schimbat premierul cu o zi inainte de vizita premierului nipon, in situatia in care niciodata n-am avut vizita unui premier nipon in Romania si in care acesta a venit si cu 40 de oameni de afaceri. Era un eveniment istoric pentru Romania”, a precizat Varga pe o retea de socializare.

Totodata, parlamentarul PNL a mai adaugat faptul ca, „pentru Braila”, ramanerea lui Tudose in fruntea Guvernului era „binevenita”: „Nu ma intereseaza ca e de la PSD, era o sansa pentru noi, brailenii!”

Comentarii