stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Cu primarul Dragomir e simplu. Promitea, cu demisia pe masa, ca in maxim doi ani vom avea statii SMART. Nu le avem! Ca si Firea, colega lui de partid, e foarte talentat la joaca de-a primarul”

Deputatul Vasile Varga (PNL) considera ca analiza celor doi ani de mandat ai primarului Marian Dragomir poate fi redusa „doar la cateva cuvinte”, aratand ca edilul este „un mare mester” cand vine vorba de gasit scuze si explicatii pentru nerezolvarea problemelor importante ale municipiului. „Ca si Firea, colega lui de partid, e foarte talentat la joaca de-a primarul”, a subliniat parlamentarul.

Liberalul spune ca edilul nu si-a indeplinit promisiunile din campania electorala, pe care si le-a asumat public cu termene de realizare.

„Cu primarul Dragomir e simplu. Nu e greu sa gasesti, la doi ani de mandat, ce lipseste din ce si-a dat cuvantul Dragomir ca vom avea. Va dau un exemplu, care poate fi verificat de orice cetatean. In campanie, a promis ca vom avea statii de autobuz SMART, „din sticla rezistenta, cu iluminat, camere video si un ecran electronic care va afisa informatii publice si timpul in care autobuzul de pe fiecare linie va sosi in statie”. Am citat din domnul primar! Nu le avem! Tot domnul primar, cu mana lui, a scris ca termenul de realizare este „maxim doi ani”. Dar, cine stie, poate pana la sfarsitul anului brailenii vor putea afla de pe ecranele electronice ale domnului primar cand soseste autobuzul. Tot edilul nostru promite ca, citez, orasul „va fi integrat in circuitul marilor companii care presteaza servicii turistice de-a lungul fluviului” si ca „numarul vaselor care opresc azi la Braila va creste”. Au oprit foarte multe vase in cei doi ani, aproape ca n-aveau loc in port. La noi, din pacate, ajung turisti straini, care, dupa cum am citit in presa, vad, pe langa bijuteriile arhitectonice din Centrul Vechi, haite de maidanezi si munti de gunoaie. Cand tu stii ca orasul tau nu are inca tot ce ii trebuie pentru a intra in circulitele turistice de croaziera, nici pe departe, de ce nu te gandesti la ce sa faci pentru a putea ajunge acolo, in loc sa arunci o vorba-n vant, crezand ca poti sa duci de nas pe oricine?”, a explicat Varga.

Totodata, deputatul mentioneaza faptul ca primarul Dragomir greseste atunci cand „se ratoieste” la brailenii care nu ii dau dreptate, tinand cont de faptul ca „niciodata aroganta sau vinovatii de serviciu nu vor rezolva problemele”.

„Ca si Firea, colega lui de partid, e foarte talentat la joaca de-a primarul. Gaseste peste tot vinovati pentru lucrurile pe care inca nu le-a facut, de la OZN-uri la politicienii care il critica, fara sa inteleaga ca niciodata aroganta sau vinovatii de serviciu nu vor rezolva probleme. In acesti doi ani l-am vazut de multe ori cum se ratoia la cei care nu-i dau dreptate pe retelele de socializare. L-am vazut si cum foloseste uneori cuvinte tari doar pentru a da bine, pentru ca atunci cand vine vorba de probleme cu adevarat importante nu le mai gaseste. Mi-as dori sa faca tot ce a promis. Asa ar fi cinstit fata de cei care l-au votat”, a concluzionat Vasile Varga.

Comentarii