stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Consiliul Judetean Galati face studii pentru un aeroport. La noi, viziunea nu depaseste astuparea unei gropi”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) a comentat pe o retea de socializare faptul ca autoritatile galatene, respectiv Consiliul Judetean, au contractat un studiu de oportunitate in vederea infiintarii unui aeroport international si un studiu privind evaluarea eficientei traficului aerian, precizand ca „au o viziune care depaseste astuparea unei gropi sau varuirea unui salon de spital”.

„Galatenii s-au apucat de studii pentru un aeroport. Au alocat bani si se pun pe treaba, in timp ce noi ne bucuram ca un drum judetean care arata mai rau ca un drum forestier din munti a fost adus la conditii normale.Nu știu daca il vor face, dar cel putin au o viziune care depaseste astuparea unei gropi sau varuirea unui salon de spital. Oricum, autoritatile noastre cele de toate zilele promiteau acum doi ani si ceva marea cu sarea, sa nu uitam: ca batem palma cu Galatiul si o sa curga proiecte, unul dupa altul”, a mentionat Varga.

Liberalul a amintit si de asociatia metropolitana Braila-Galati, despre care vorbeau, in urma cu un an si jumatate, primarul Marian Dragomir si seful Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac.

„La Galati conduce PSD, la Braila tot PSD, dar n-au facut nimic. Unde e asociatia metropolitana? Nu e. Suntem noi, cu ale noastre gropite si ei, cu al lor aeroport. Sa nu aud ca spune cineva de pod, ca podul nu are nici cea mai mica legatura cu autoritatile locale, chiar daca unii incearca sa isi lipeasca imaginea de acest urias proiect de infrastructura”, a mai adaugat consilierul judetean.

Comentarii