stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Consiliul Judetean a eliberat autorizatie de constructie pentru separatoarele de sens din Varsatura? Brailenii merita cateva raspunsuri”

Deputatul PNL Vasile Varga lasa sa se inteleaga, prin intermediul unui text postat pe o retea de socializare, ca nu exista autorizatie de constructie, emisa de Consiliul Judetean, pentru montarea separatoarelor de sens pe drumul european 584, pe raza localitatii Varsatura. Parlamentarul l-a intrebat public pe seful CJ, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, daca a fost emisa o astfel de autorizatie.

„Am urmarit cu mare atentie, in ultima saptamana, scandalul legat de montarea parapeţilor de beton care separa sensurile de mers pe pe DE 584, pe tronsonul care traverseaza satul Varsatura. Am asteptat cateva puncte de vedere din partea presedintelui CJ, Iulian Francisk Chiriac, care sa lamureasca si sa-i linisteasca pe riveranii din zona, nevoiti sa ocoleasca tocmai pe la Trei Movile pentru a putea intra pe drumurile laterale spre propriile locuinte. Pentru ca tacerea si incercarea de a se delimita de acest subiect a domnului Chiriac mi se par suspecte, indraznesc sa-i adresez cateva intrebari care ar lamuri situatia: Consiliul Judetean a eliberat autorizatie de constructie pentru respectiva lucrare? EXISTA O ASTFEL DE AUTORIZATIE? Daca da, atunci criteriile impuse din Certificatul de Urbanism au fost respectate?”, a preecizat Varga.

PNL-istul a mai adaugat faptul ca brailenii care locuiesc in Varsatura, „si nu doar ei”, ar trebui sa primeasca „cateva” raspunsuri din partea presedintelui Consiliului Judetean.

Comentarii