stiri Braila – debraila.ro

Varga, deputat PNL, inainte de votul pentru Guvernul Orban: „Orice vot impotriva, orice abtinere sau absenta de la votul de investitura nu inseamna altceva decat un concubinaj cu PSD-ul Vioricai Dancila”

Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis, luni, prin consens, ca audierea ministrilor Guvernului Orban sa aiba loc marti si miercuri, iar votul pentru investire sa fie dat in plenul reunit de luni, 4 noiembrie.

Deputatul brailean Vasile Varga (PNL) a precizat, prin intermediul unui comunicat de presa, faptul ca „PNL si-a tinut promisiunile facute inainte de motiunea de cenzura si prezinta un guvern mai suplu, cu mai putine ministere”.

„Odata cu prezentarea ministrilor Cabinetului Orban, s-a intrat in linie dreapta pentru instalarea la Palatul Victoria a unui guvern responsabil, capabil sa scoata Romania din profunda criza in care a fost impinsa de PSD. Urmeaza audierea ministrilor in comisiile de specialitate, dupa care votul final in plenul Parlamentului. PNL u va taia nici pensii, nici salarii. In schimb, va lua acele masuri economice care vor reusi sa salveze Romania de la dezastru. Va guverna cinstit, pentru romani, nu asa cum a facut-o PSD-ul in cei trei ani. Pentru ca romanii au nevoie urgent de o guvernare eficienta. Orice zi cu PSD la Palatul Victoria inseamna haos si diletantism, inseamna scufundarea intr-un hau din care cu greu ne vom putea reveni. Nu mai este timp de dispute politice, de rafuieli si orgolii”, a declarat parlamentarul.

Totodata, liberalul a mentionat si  faptul ca „toate partidele care au votat motiunea de cenzura ar trebui sa voteze si cabinetul Orban”.

„Politica trebuie facuta reponsabil, fara interese personale. Negocierile intre partide sunt firesti intr-o democratie, cu conditia ca acestea sa fie pentru binele tarii. Iar astazi, binele Romaniei inseamna un vot pentru Cabinetul Orban si intrarea pe directia eficientei si responsabilitatii. Orice vot impotriva, orice abtinere sau absenta de la votul de investitura nu inseamna altceva decat o pactizare fatisa sau ascunsa, un concubinaj cu PSD-ul lui Viorica Dancila, iar nota de plata o vor deconta romanii”, a mai aratat sursa citata.

Comentarii