stiri Braila – debraila.ro

Varga, consilier judetean PNL: ”Trebuie sa recunoastem ca deszapezirea municipiului a fost un real succes. Primaria poate achizitiona utilaje in leasing, ca sa nu mai plateasca firme”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) considera ca actiunea de deszapezire din municipiu ”a fost un real succes comparativ cu anii precedenti”, precizand, totusi, ca ar putea sa existe discutii cu privire la costuri, care s-au ridicat la aproximativ 300.000 de euri. Liberalul propune ca Primaria sa aiba utilaje proprii, care ar putea fi achizitionate in sistem leasing, pentru a nu mai plati firmele de salubritate.

”Trebuie sa recunoastem ca deszapezirea a fost un real succes comparativ cu anii precedenti,fara fagase,fara gheata pe carosabil,zapada incarcata si dusa pe câmp,usor usor incepem sa devenim normali ca sa zic asa! Despre costuri ar fi de discutat dar nu doresc sa intru in amanunte,nu de alta dar voi fi catalogat drept carcotas,NU,nu sunt deloc,ma repet,a fost o reusită,ce e drept nu a nins in cantitati mari,dar cu siguranta daca va ninge mai mult,echipele si administratia isi vor face datoria ca si pana acum! Speram ca Primaria Braila in viitorul apropiat sa achizitioneze utilaje proprii! Probabil ca se va pune in discutie faptul ca nu sunt bani la buget pentru achizitia de utilaje,se pot achizitiona si in sistem leasing si astfel nu vor iesi discutii pe viitor asupra contractelor semnate cu agentii economici prestatori de servicii! Totusi 300.000€ nu e o suma de neglijat,tinand cont ca au intrat in conturile unor societati comerciale si la baza au procese penale pe rol culmea,tot intre ei si Primarie ca si parti,acesti bani ii puteam considera avans la utilaje noi si care raman in proprietatea Primariei Braila restul de pret putand fi achitat in Leasing sau Credit,diverse forme de creditare!Sper ca dl Primar Dragomir Viorel Marian sa ia in calcul si aceasta posibilitate de finantare in sistem leasing pentru a avea propriile utilaje. Felicitari tuturor celor implicati!, precizeaza Varga intr-un mesaj postat pe o retea de socializare.

Opinia consilierului judetean vine la o zi dupa ce, tot pe o retea de socializare, un alt liberal, consilierul municipal Popa Petrica, ironiza ”rezultatele incredibile” ale municipalitatii in lupta cu ninsoarea si viscolul.

 

Comentarii