stiri Braila – debraila.ro

Varga, consilier judetean PNL: „Masinile de gunoi lasa in urma o mizerie de nedescris. De ce platim taxa de salubrizare, pentru a suporta mirosurile?”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) reclama pe retelele de socializare faptul ca autospecialele firmelor de salubritate din oras lasa in urma, pe asfalt, dare de zoaie. Alesul liberal a precizat ca „mirosul, pur si simplu, iti irita toate simturile”.

„Ce ne e dat sa respiram e strigator la cer. Asfaltul e patat, se poate fotografia si acum, la cateva ore dupa ce a trecut masina de gunoi. Nu mint cu nimic! Asfaltul ca asfaltul, dar mirosul, pur si simplu, iti irita toate simturile. E vara, e cald, copiii se joaca pe strazi, se pot imbolnavi de la microbi si mizeria lasata in urma de masinile de gunoi. La fel si pe Calea Calarasilor, km 0 al Brailei, la orele pranzului, o masina de gunoi lasa in urma ei o mizerie de nedescris. (…) Cred ca le e greu sa faca doua sau mai multe drumuri la groapa de gunoi pentru a deversa ceea ce au in masina, din prostie sau pentru economie de combustibil. Este vara, poate si gunoiul menajer este mai mult si mai voluminos, fructe, pepeni etc., dar e normal ca sa nu mai circule cu masinile pline pana la refuz si sa goleasca din timp, chit ca nu sunt incarcate la capacitate maxima”, arata sursa citata.

Varga se intreba in textul postat daca in cartierul primarului Marian Dragomir „trec alte masini, care nu lasa nimic in urma lor”: „Oare domnul primar nu vede, nu ii sesizeaza nimeni din staful lui aceste aspecte? De ce platim taxa de salubrizare, pentru a suporta mirosurile de nedescris? La Braila e o moda ,tot avem cea mai scumpa apa, sa platim si cea mai mare taxa de salubritate.”

Comentarii