stiri Braila – debraila.ro

Varga, consilier judetean PNL: „Dragomir si Chiriac sa condamne public modificarea codurilor penale. Daca stati deoparte, brailenii nu vor uita!”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) le cere sefilor administratiei brailene, primarului Marian Dragomir si presedintelui Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, ambii membri PSD, sa condamne public modificarea codurilor penale prin ordonanta de urgenta.

„Tacerea poate fi un raspuns decent in multe situatii, dar nu cand, direct sau indirect, ai fost votat sa conduci o comunitate. Nici cand vorbim despre politicieni tineri, care sunt datori sa arate ca se poate face politica sau administratie si altfel, cu buna credinta si respectand legea. Le solicit domnilor Marian Dragomir, primarul municipiului Braila si Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean sa condamne public modificarea codurilor penale de catre Guvernul PSD, partid din care domniile lor fac parte. Am incredere ca Dragomir si Chiriac vor dovedi ca sunt rupti de modul in care PSD a ales sa ii trateze pe romani, cu dispret si rea vointa. (…) Aratati-le brailenilor ca nu vedeti Romania ca pe o tara calcata in picioarele de interesele unor politicieni care, desi va sunt colegi de partid, nu au niciun Dumnezeu. E datoria noastra, a politicienilor tineri, sa nu stam pe margine, asteptand sa treaca tavalugul pentru a scoate capul din nisip. Daca stati deoparte, brailenii nu vor uita!”, arata Varga.

In mesajul postat pe o retea de socializare, liberalul a mai precizat ca „vocile primarului si sefului CJ nu trebuie sa se auda doar cand vorbesc despre realizarile administratiilor pe care le conduc”.

Comentarii