stiri Braila – debraila.ro

Vanzatorii de CANNABIS | Cinci braileni AU FOST SALTATI de procurorii antimafia

Ardeleanu Nicusor, Mitu Geo (n.r. zis „Geus”), Manaila Danut Georgian, Chirita Radu Georgian si Ion Andrei Lucian au fost saltati si retinuti de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Braila intr-un dosar de trafic de droguri. Cei cinci tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Alti trei braileni, cu varste intre 18 si 21 de ani, sunt cercetati sub control judiciar pentru 60 de zile. In total, la audieri au fost aduse cu mandat 24 de persoane.

Anchetatorii au descins, miercuri, 28 martie, in nu mai putin de 16 locuinte din municipiu, confiscand putin peste 200 grame de cannabis.

Potrivit procurorilor, incepand cu anul 2017, in mod repetat, suspectii au cumparat, detinut si revandut diferite cantitati de cannabis unor consumatori din Braila.

Manaila si Mitu au fost cercetati si intr-un alt dosar instrumentat de procurorii DIICOT, tot pentru trafic de droguri, fiind condamnati, la sfarsitul anului trecut, la pedepse cu suspendare.

Comentarii