stiri Braila – debraila.ro

Urmărire în trafic: un tânăr FĂRĂ PERMIS și BĂUT conducea o mașină lovită!

Inconștiență! Un brăilean s-a urcat la volan în ciuda faptului că nu are permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Pe 25 noiembrie, la ora 17:40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce patrulau pe drumul național 2B, pe raza localității Lacu-Sărat, au observat în trafic un autoturism ce prezenta avarii pe partea lateral stânga și fără a avea stopurile aprinse, motiv pentru care au procedat la urmărirea și oprirea acestuia prin folosirea semnalelor acustice și luminoase.

Polițiștii au identificat șoferul mașinii, în persoana unui tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, oamenii legii au constatat faptul că individul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentarii