stiri Braila – debraila.ro

UPDATE | Primarul Brailei spune ca nu el s-a cocotat cu masina pe trotuar, ci un prieten | Edilul a postat o poza cu masina parcata regulamentar: „Am venit si am parcat EU”

UPDATE | La scurt timp dupa ce DEBRAILA a publicat fotografiile cu masina primarului Marian Dragomir, care ocupa trotuarul de pe strada Calugareni, imagini trimise de un cititor, edilul a reactionat pe o retea de socializare.

Dragomir afirma ca nu a condus el masina, ci un prieten, vorbind despre faptul care ar fi „urmarit si verificat”.

„Cand am gresit am recunoscut. Un prieten a fost cu masina la spalatorie si nu am parcat eu pe o parte din trotuar!!! Orice alte comentarii sunt de prisos si fac deliciul comentatorilor. P.S. – Eram la Universitatea Constantin Branvoveanu, am venit si am parcat EU masina de aceasta data”, a mentionat primarul.

….

Fotografia ne-a fost trimisa de un internaut, care a precizat ca autoturismul primarului Marian Dragomir ocupa trotuarul de pe strada Calugareni.

„Jumatate pe sosea, jumatate pe trotuar. Asa stie sa parcheze primarul, blocand trotuarul”, ne-a scris cel care a fotografiat masina edilului.

Luna trecuta, pe retelele de socializare a fost publicata o fotografie cu autoturismul lui Dragomir parcat pe contrasens, pe o alee de acces din parcarea Mall. Dupa acel episod, primarul si-a cerut scuze publice.

Comentarii