stiri Braila – debraila.ro

UPDATE Singurul liceu din Braila unde au picat la BAC toti absolventii / Seful ISJ: „Este infioratoare situatia!”

UPDATE 13:45 / Dintre cei 18 absolventi ai Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”, inclusiv cei din promotiile anterioare, care s-au inscris la Bacalaureat, niciunul nu a reusit sa treaca de examenul maturitatii. Din promotia curenta, doar 4 absolventi s-au inscris si toti au picat examenul.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean, Catalin Canciu, a declarat pentru DEBRAILA ca situatia de la „Moisil” este „infioratoare” si ca se va analiza inclusiv managementul institutiei: „Este singurul liceu in aceasta situatie. O sa facem o analiza si o sa vedem chiar si daca mai continuam cu managementul actual al liceului”.

UPDATE 13:30 / Niciun absolvent de liceu din judetul Braila nu a reusit performanta de a obtine media 10 la sesiunea de vara a examentului de Bacalaureat. 228 de absolventi dintre cei 1614 care au sustinut examenul maturitatii au luat medii de 9 si mai mari de 9, un procent de 14,1%.

13:00 / Cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat din judetul Braila, inainte de contestatii, este 9,93 si a fost „adjudecata” de doi elevi, de la „Murgoci” si ” Cerna”.

Cretean Cristian de la Colegiul National „Gheorghe Munteanu Murgoci” (mate-info) a obtinut 9,8 la limba si literatura romana, 10 la matematica si 10 la fizica.

Tache Monica Gabriela de la Liceul Teoretic „Panait Cerna” (filologie) a luat 9,8 la limba si literatura romana, 10 la istorie si tot nota maxima la geografie.

VEZI AICI rezultatele pentru judetul Braila

Comentarii