stiri Braila – debraila.ro

UPDATE – debraila.ro | Descinderi la proxeneti: Matache, Iordache, Simion si Negroiu au fost arestati preventiv pentru 30 de zile

UPDATE 18:30 / Cele patru persoane retinute in dosarul „Matache” au fost arestate preventiv. Magistratii Judecatoriei au emis, joi dupa-amiaza, mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Mihai Bogdan Matache, Andrei Iordache, Simion Georgel si Ionut Dragos Negroiu.

Decizia poate fi contestata la Tribunal.

08:45 / Mihai Bogdan Matache, in varsta de 37 de ani, Andrei Iordache, zis „Andrei Englezu”, de 29 de ani, Simion Georgel, zis „Gina”, de 28 de ani, – aflat in arest la domiciliu intr-un dosar DIICOT privind traficul de etnobotanice si Ionut Dragos Negroiu, de 29 de ani, au fost retinuti pentru 24 de ore.

Oamenii legii au efectuat 12 perchezitii, in urma carora au confiscat 400 de grame de aur, 5.000 de lei, 25.000 de euro si 2.850 de lire.

„Din cercetari a reiesit ca, incepand cu anul 2011, persoanele vizate ar fi racolat, determinat si inlesnit practicarea prostitutiei de persoane de sex feminin in state ale Uniunii Europene, obtinand astfel foloase materiale substantiale”, se arata intr-un comunicat remis de IPJ Braila.

In cursul zilei de miercuri, au fost aduse pentru audieri 9 persoane.

………….. Stirea initiala ……………….

Mai multe perchezitii au avut loc in municipiul Braila, miercuri dimineata, intr-un dosar de proxenetism, conform unor informatii obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.RO. Mai multe persoane au fost aduse la audieri.

Printre cei saltati de mascati se afla si Mihai Matache, proprietarul restaurantului „Casa Matache” de pe bulevardul Cuza.

Dosarul este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatorie.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii