stiri Braila – debraila.ro

UPDATE | Atacul mafiot din Centru | Autorii: „Oaie” – un veteran al lumii interlope si „ucigasul de la Millenium” Stivensen Bancuta, fiul sau

UPDATE 12:00 | Doi dintre atacatorii din Centrul Vechi sunt Ionel Bancuta, zis „Oaie”, in varsta de 63 de ani – unul dintre „veteranii” lumii interlope brailene si fiul sau, Stivensen Bancuta, care, in urma cu 15 ani, l-a injunghiat mortal pe un tanar in discoteca „Millenium” din Hipodrom, fiind internat intr-un spital de psihiatrie.

Pe numele celor doi nu a fost luata vreo masura preventiva, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, subinspector Laura-Elena Dan, aratand ca cercetarile se afla in derularea, sub coordonarea procurorului de caz.

UPDATE 23:40 | Victima se numeste Cezar Marian Saim. Tanarul are antecedente penale, fiind, in trecut, condamnat la inchisoare, inclusiv atunci cand era minor. Mai multe rude ale victimei s-au intersectat de nenumarate ori cu oamenii legii, de cele mai multe ori pentru furt, existand insa si conflicte sangeroase.

In 2010, fratele lui Cezar Marian, Virgil Saim, a fost injunghiat intr-un imobil din Centrul Vechi, agresorul fiind condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor.

UPDATE 15:50 | Politistii i-au prins pe atacatori. Este vorba despre doi braileni, cu varste de 35 si 63 de ani, si un buzoian de 37 de ani. In cauza va fi intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

Cei trei sunt audiati, urmand ca dupa administrarea probatoriului sa se stabileasca masurile care se impun.

…….

Miercuri, la ora 14:06, un apel la 112 anunta faptul ca un barbat a fost taiat cu o sabie in Centrul Vechi, chiar in fata Serviciului de Evidenta a Persoanelor, dupa un conflict in trafic.

Se pare ca victima se afla in masina, in momentul in care un alt autoturism i-a taiat calea. Doi barbati au spart parbrizul cu o piatra si l-au taiat cu o sabie.

Tanarul de 25 de ani are taieturi multiple in zona barbiei, umarului, bratului, toracelui posterior, coapsei, obrazului, insa este constient. Iesise impreuna cu iubita sa de la Starea Civila, unde isi declarase copilul.

Atactorii au fugit de la fata locului, lasand in urma teaca sabiei.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii