stiri Braila – debraila.ro

Unui politician brailean NU II PLACE ”muie PSD” si cearta ”poporul”: ”Ati reusit sa duceti mahalaua acolo unde nici nu visa ea. Grobianismul a luat locul bunului simt”

”Acum vedeti cu totii cum grobianismul a luat locul bunului simt!”. Comentariul ii apartine consilierului judetean Simona Draghincescu, liderul Organizatiei Judetene a Partidului National Democrat, care ii critica pe cei care folosesc sintagma care aparea pe placutele de inmatriculare personalizate ale soferului roman intors in tara din Suedia.

PND-ista ia de urechi ”o parte a poporului”, aratand ca ”<<muie>> este pe cale sa devina un brand national”.

”Inteleg ca injuratura este un brand romanesc autentic pentru ca suedezii nu o stiu in forma asta. Dupa cum vad, conationalii nostri isi dau silinta sa o internationalizeze si sa o politizeze definitiv si irevocabil. Daca s-a terminat toata treaba si toate problemele Romaniei s-au rezolvat, fie primita la toata clasa politic: muie PNL, muie USR, muie politica romaneasca! Mai ramane sa o dam si Romaniei, dar de asta se ocupa unii de 28 de ani cu mare succes numai pentru ei. Ati reusit sa duceti mahalaua acolo unde nu visa nici ea: pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres”, a precizat Draghincescu pe o retea de socializare.

Simona Draghincescu a ironizat viralizarea mesajului ”muie PSD”, vorbind despre ”evolutia de la <<Romania – Explorati gradina Carpatilor>> la <<Romania – muie PSD>>”.

”Ce asteptari poti avea de la o parte a unui popor care accepta ca unii sa-l faca de rahat in 3 vorbe si-o gazeta si p’orma cica <<inculpatul>> ori <<suspectul>> trebuie sa-si  demonstreze indubitabil vinovatia inainte de a-l acuza, iar de vorbit in public nu mai zic. Va tot spun de cativa ani ca suntem cu susul in jos si josul in sus si nu ma credeti. Uite ca acum vedeti cu totii cum grobianismul a luat locul bunului simt. Avem ceea ce meritam”, a concluzionat consilierul judetean, cunoscut pentru pozitiile sale publice vocale si, uneori, chiar colorate.

Comentarii