stiri Braila – debraila.ro

Un tanar si iubita lui, batuti in fata unui magazin din Tufesti

La mijlocul saptamanii trecute, mai exact pe data de 16 august, la ora 2:00, un brailean, in varsta de 28 de ani, a sesizat, prin apel 112, faptul ca, in timp ce se afla pe terasa unui magazin din comuna Tufesti, atat el cat si prietena lui, in varsta de 24 de ani, au fost agresionati de un localnic de 31 de ani si de alte doua persoane necunoscute.

Fiind lovita cu pumnul in zona dreapta a fetei, tinerei i-a fost sparta o pereche de ochelari si i-a fost rupt si indoit un cercel din aur.

In urma investigatiilor efectuate, politistii din cadrul Politiei Orasului Insuratei le-au identificat si pe celelalte doua persoane banuite ca ar fi participat la comiterea fapei, fiind vorba despre un tanar de 19 ani, din comuna Tufesti, si un brailean de 39 de ani, cei doi fiind sanctionati contraventional cu amenda, in valoare de 200 de lei fiecare, conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere.

Comentarii