stiri Braila – debraila.ro

Un tanar rom A TERORIZAT Movila Miresii | A fost ARESTAT preventiv dupa ce i-a luat la rand pe consatenii sai, cu SABIA si TOPORUL

Un tanar cu antecedente penale din Movila Miresii, cunoscut ca fiind de o violenta iesita din comun, a ajuns in spatele gratiilor pentru 30 de zile, dupa ce instanta a admis, vineri, propunerea procurorilor de arestarea preventiva. Georgel Sandel Cot, in varsta de 26 de ani, care face parte dintr-un clan tiganesc, a amenintat si batut mai multi consateni in nici doua saptamani.

Prin hotararea Judecatoriei Braila, la inceputul lunii trecute, mai exact pe 11 noiembrie, Cot a fost eliberat conditionat din inchisoare, unde ispasea o pedeapsa pentru violare de domiciliu si tentativa de talharie.

Barbatul din comuna aflata la 30 km de municipiu este acuzat de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase si distrugere.

La data de 7 decembrie, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala l-au retinut pe Cot, care, in perioada 24 noiembrie-4 decembrie, l-a batut pe un consatean, a intrat cu sabia intr-un bar si l-a lovit cu un topor pe un alt localnic din Movila Miresii.

In fapt, la data de 24 noiembrie, in jurul orei 21:00, barbatul arestat preventiv l-ar fi agresionat pe un tanar de 23 de ani in timp ce se aflau in incita unui cafe-bar din localitate. De asemenea, pe 4 decembrie, ar fi patruns intr-un bar, avand asupra sa o sabie, in lungime totala de 69 de cm, si ar fi amenintat persoanele aflate in incinta localului.

Cateva ore mai tarziu, Cot ar fi provocat un scandal in fata locuintei unui localnic de 49 de ani si l-ar fi lovit cu un topor, distrugandu-i si sistemul de inchidere al portii de acces in curtea locuintei.

Istoria penala a lui Georgel Sandel Cot este veche. De exemplu, la inceputul anului trecut, i-a batut pe doi consateni, pentru ca, dupa doar cateva luni, sa dea buzna in casa unei localnice de 70 de ani, pe care a batut-o.

Comentarii