stiri Braila – debraila.ro

Un tanar din Ciresu, TALHARIE la Braila: a fost arestat! | I-a smuls telefonul din mana unui copil, pe strada Eremia Grigorescu

Un tanar din satul Batogu, comuna Ciresu, a fost retinut si, ulterior, arestat preventiv pentru talharie calificata. La savarsirea faptei, individul a fost insotit de un minor de 13 ani, originar din comuna Viziru.

Pe 23 aprilie, in jurul orei 16:30, tanarul din Ciresu i-a luat telefonul din mana unui copil de 13 ani, pe care l-a amenintat. Minorul se afla pe strada G-ral Eremia Grigorescu.

La scurt timp, politistii l-au identificat pe tanar, gasind asupra lui telefonul furat de la copil. De asemenea, oamenii legii au stabilit faptul ca, la momentul comiterii infractiunii, individul a fost insotit de un minor din comuna Viziru, cu varsta similara ca cea a victimei, respectiv 13 ani.

Stefan Andrei Crivat, in varsta de 22 de ani, a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Pe 24 aprilie, Judecatoria Braila a hotarat sa admita propunerea procurorilor si sa-l trimita in spatele gratiilor.

Comentarii