stiri Braila – debraila.ro

Un tanar din Braila a vrut sa iasa din tara cu un Audi A7, masina furata din Marea Britanie

Politistii de frontiera din Galati au depistat un brailean care conducea un autoturism marca Audi A7, semnalat ca fiind furat de autoritatile din Marea Britanie.

Marti, 25 aprilie, in jurul orei 19:30, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, conducand un autoturism marca Audi A7, inmatriculat in Romania, Mihai U., in varsta de 32 de ani.

Cu ocazia verificarilor specifice efectuate, frontieristii au constatat ca autoturismul figureaza in bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusa, la inceputul acestui an, de catre autoritatile din Regatul Unit.

Conducatorul auto a declarat ca autoturismul a fost cumparat in luna octombrie a anului trecut, dintr-un targ de masini, precizand totodata ca nu a avut cunostinta despre faptul ca acesta figureaza ca fiind declarat furat.

Documentele autoturismului au fost ridicate, iar autoturismul in valoare de 67.500 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor, politistii de frontiera efectuand cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Comentarii