stiri Braila – debraila.ro

Un talhar de profesie a ajuns pe mana politistilor braileni | Suspectul a fost pus sub control judiciar

La data de 4 aprilie, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale, cu sprijinul mascatilor de la Serviciul pentru Actiuni Speciale, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui brailean, in varsta de 33 de ani, banuit ca se afla in posesia unui telefon mobil ce i-a fost sustras unei brailence, in varsta de 43 de ani, la data de 1 martie, in jurul orei 07:00.

In urma perchezitiei, oamenii legii au gasit telefonul in cauza, iar barbatul, impreuna cu alti doi frati, au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, pentru audieri.

Cu ocazia cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca unul dintre frati, de 27 de ani, ar fi comis furtul in cauza, precum si alte doua infractiuni de furt si talharie, in ziua de 22 februarie.

Pe numele suspectului a fost intocmit dosar penal, fiind retinut de politisti pe baza de ordonanta pentru 24 ore, pentru savarsirea infractiunilor de furt si talharie. In cursul zilei de miercuri, 5 aprilie, a fost prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, insa judecatorii l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii