stiri Braila – debraila.ro

Un sofer de 18 ani a pus pe jar politistii braileni: A ramas cu masina pe calea ferata, blocand circulatia trenurilor!

Marti seara, in jurul orei 21:00, politistii de la Postul de Politie Transporturi Feroviare Lacu-Sarat au fost sesizati de impiegatul de miscare al statiei, despre faptul ca, in apropierea pasajului de trecere la nivel cu calea ferata a drumului comunal 8, se afla oprit un autoturism, care blocheaza firul de circulatie feroviara.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii l-au gasit pe raileanul S.Laurentiu, in varsta de 18 ani, care incerca sa scoata autoturismul dintre liniile ferate.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca tanarul, in timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, nu a observat curba care preceda pasajul de trecere la nivel cu calea ferata, a derapat si a ajuns cu autoturismul pe linia de cale ferata, fiind scos ulterior.

De asemenea, un echipaj de la Serviciul Politiei Rutiere l-a testat cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, pentru neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, si este cercetat pentru infractiunea de distrugere sau semnalizare falsa, conform prevederilor Art.332 din Condul penal.

Comentarii