stiri Braila – debraila.ro

Un politist aflat in timpul liber a prins doua brailence care furasera dintr-un supermarket

Un politist de frontiera, care se afla in timpul liber, a imobilizat doua femei care sustrasesera mai multe bunuri dintr-un supermarket din municipiu.

Pe 9 aprilie, in jurul orei 14:20, un politist de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, in varsta de 38 ani, aflat in timpul liber, a observat doua persoane de sex feminin care au iesit alergand dintr-un supermarket din cartierul Viziru.

Cele doua femei erau urmarite de un angajat al supermarketului.

„Actionand cu operativitate, politistul de frontiera a procedat la urmarirea persoanelor, reusind la scurt timp interceptarea si retinerea acestora. Concomitent a fost luata masura apelarii numarului unic de urgenta 112, la fata locului prezentandu-se in scurt timp un echipaj din cadrul IPJ. Un reprezentant al complexului comercial a recuperat bunurile sustrase, iar cele doua persoane au fost preluate de politistii din cadrul IPJ in vederea continuarii cercetarilor, la finalizarea acestora urmand a fi dispuse masurile legale”, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de Politia de Frontiera.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi l-a felicitat pe politistul de frontiera pentru gestul sau, apreciind ca o astfel de atitudine trebuie sa caracterizeze fiecare lucrator din cadrul institutiei.

Comentarii