stiri Braila – debraila.ro

Un mic razboi inainte de alegeri. Lungu (PNL), catre Draghincescu (PND): „Ai ajuns goarna de carton a PSD-ului”. Replica: „Nu puteti sa negati ca PNL a fost parte a USL. Nu va mai obositi ca tot 13 % luati!”

Candva fosti colegi de partid si „arme”, consilierii judeteni Simona Draghincescu (PND) si Danut Lungu (PNL) au ajuns sa-si arunce cu vorbe grele in mediul online. Dupa ce Draghincescu a facut public faptul ca va vota cu PSD la alegerile parlamentare, precizand ca „la Braila avem de ales intre Mihai Tudose de la PSD si nababul Varga Vasile de la PNL, Lungu a numit-o „goarna de carton a PSD-ului”.

„Dragnea candideaza la Teleorman iar Ciolos nu candideaza deloc, cum sa-l aleaga brailenii? Noi la Braila avem de ales intre Mihai Tudose de la PSD si nababul Varga Vasile de la PNL, ca tanti Ionita, dna dr „zboara” din lista, isi va aduce brusc aminte ca are niste treaba la cabinet si credite la banca, mai ales credite, astea sunt intelegerile, ce tot va ascundeti dupa cires? Ce tot o tragi una si buna cu Dragnea? Pe Dragnea il voteaza teleormanenii, nu brailenii! Brailenii vor ca Mihai Tudose sa fie ministru nu Boboc sau Danaila, nu intelegeti? Astia doi nu-s buni decat de inscenat dosare penale.. si alea proaste! De executari silite, de-astea… Si inca ceva: cand zici tu ca Dragnea coordona sistemul ala informatic complex nu cumva Dragnea era coleg de alianta cu nen-tu Varga, PNListul, asociatul lui Stancu de la Bursagrirom si amandoi erau la USL? Ati uitat? Terminati-o cu astfel de justificari.. veniti cu altele mai credibile! Cu dosarul meu penal inscenat de PNLIsti lu’ Bube, s-a lamurit toata Braila! Nu va mai obositi ca tot 13 % luati!”, a spus Draghincescu.

Imediat, tot pe o retea de socializare, consilierul judetean liberal i-a raspuns fostei sale colege de partid, mentionand ca „din Doamna de fier a dreptei, a ajuns goarna de carton a PSD-ului, cel mai bun postac PSD”„Sa fii sanatoasa cu PSD-ul tau cu tot!”, i-a mai transmis Lungu.

„Draga Simona Draghincescu, postarea mea face referire la Dragnea, garantul final al programului PSD. Un garant condamnat. Eu nu pot sa am incredere intr-o persoana condamnata care gireaza ceva/pe cineva. Aici fac referire la un posibil viitor prim-ministru al Romaniei. Cetatenii care inteleg ce inseamna aceste alegeri parlamentare voteaza si pentru un partid in care au incredere ca poate numi un premier responsabil. Inca o data se vede frustrarea ta la adresa intregului PNL.De fapt esti suparata pe toate partidele politice in afara de PSD. Partidul caruia i-ai facut opozitie multi ani si datorita caruia, la un moment dat, ai avut o sustinere mare din partea cetatenilor de dreapta. Cetateni care, unii dintre ei te-au votat la alegerile locale. Esti suparata pe toate partidele, mai putin PSD, ca ”ti-au furat voturile” si nu ai ajuns primar. DA, stiu ca ai luat foarte multe voturi la locale, nu te contrazic, ca orice argument as avea, tot tu ai dreptate. Tu esti singura care are dreptate. Cei care nu-ti dau dreptate sunt panarame. Cunosc. Acum, ai uitat care sunt vinovatii de dezastrul din Braila”, a replicat PNL-istul.

Si pentru ca replica sa nu ramana fara replica, Simona Draghincescu a afirmat ca „decat sa devina goarna PNL-ului lui Varga mai bine goarna PSD-ului lui Tudose”. „Orice veti zice tot 13 % luati!”, a mai adaugat consilierul judetean PND.

Draga Danut, ajung sa fiu convinsa ca deviza lui Stalin, „cine nu-i cu noi e impotriva noastra!” este si deviza PNL Braila. Faptul ca voi sunteti lamentabili, asa cum va stiu, nu va scuza in fata electoratului de dreapta pentru ineficienta si incompetenta de care a dat dovada PNLul de-a lungul timpului in activitatile pe care si le-a asumat in guvernarea 2011-2016 alaturi de PSD. Adevarul doare, intr-adevar si este greu de suportat. Da, intre nababul Vasile Varga de la PNL (si lista acestuia, ptr dr Ionita va pleca si va lasa locul caldut dlui notar), de care se leaga toate retrocedarile controversate din Braila si deputatul Mihai Tudose de la PSD (si lista acestuia) de care nu se leaga nimic din toate acestea il aleg pe Tudose! N-am auzit vreodata ca numele lui Tudose sa fie alaturat de al lui Sgarcitu ceea ce nu este cazul sa spun despre Varga. In alta ordine de idei faptul ca nu va convine cand cineva va spune adevarul si va aduce aminte de USL nu este treaba mea dar nu puteti sa negati ca PNL a fost parte a USL! Asumati-va aceasta evidenta deci asumati-va si comportamentul lui Dragnea, daca acesta este culpabil. Cat priveste aruncatul cu mizerii, amnezia si tradarea politica a partenerilor este caracteristic PNListilor dar nu ma gandeam ca tu, un fost PDList, o sa te molipsesti atat de repede si mai ales atat de usor. Nu mai vorbesc despre modul incredibil de ticalos in care l-ati executat politic pe dep Alexandru Nazare, cel care v-a asezat la masa castigatorilor si v-a scos din anonimat. Dar daca atat puteti.. eu ce sa mai zic? Va place! Succesuri! PS: orice veti zice tot 13 % luati! Si decat sa devin „goarna” PNLului lui Varga mai bine „goarna” PSDului lui Tudose! Dar eu sunt la PND si sustin pe cine vreau eu. Ce treaba aveti voi cu ceea ce hotaram noi la PND Braila? Asa am hotarat in UNANIMITATE daca stii ce inseamna asta!arata Draghincescu.

Comentarii