stiri Braila – debraila.ro

Un gălățean i-a spart casa unui brăilean pentru a se întoarce la pușcărie: „E mai greu afară ca acolo!” | Hoțul, surprins de proprietar în imobil, ieșise din spatele gratiilor acum câteva zile

Un gălățean de 46 de ani, proaspăt ieșit din pușcărie, a ajuns, din nou, în spatele gratiilor, după ce a încercat să fure dintr-o casă din municipiul Brăila.

În noaptea de 25 spre 26 august, individul a sărit gardul, a pătruns în imobil pe geam și a încercat să fure mai multe bunuri, însă a fost surprins chiar de către proprietar, un brăilean de 52 de ani, care a sunat la 112.

Potrivit unor surse judiciare, gălățeanul, care a fost reținut pe baza de ordonanță pentru tentativă la furt calificat, a declarat în fața procurorilor că a săvârșit fapta pentru a se întoarce în penitenciar.

„E mai greu afară ca acolo!”, a mărturisit gălățeanul la audieri.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a prezentat, sâmbătă, instanței cu propunere de arestare preventivă, care a și fost admisă.

„Dispune arestarea preventivă a inclupatului Laurențiu Mitoiu pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat, pe o perioada de 30 de zile, începând cu data de 27.08.2022”, se arată în soluția pe scurt a judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Brăila.

Comentarii