stiri Braila – debraila.ro

Un deputat PSD il intreaba pe un brailean: „Tu crezi ca Dancila este agramata?” | Mircea Florin considera ca sansele Vioricai Dancila sa ajunga presedinte vor creste

Deputatul Mircea Florin (PSD) a aparat-o, pe o retea de socializare, pe Viorica Dancila. Dupa ce un internaut s-a aratat incantat de faptul ca Guvernul PSD a fost demis prin motiune de cenzura, precizand faptul ca „Dancila ne-a facut de ras si sta prost la capitolul limba romana”, parlamentarul a facut urmatoarea remarca: „Noi suntem <<perfecti>>!!!”.

Mircea a continuat si cand braileanul i-a oferit raspunsul „Eu nu sunt agramat!”, intrebandu-l: „Si tu crezi ca aceasta doamna este!?!?”.

„Din moment ce nu se exprima corect gramatical, nu merita sa ocupe o functie in stat”, a concluzionat internautul.

Trebuie precizat si faptul ca in ciuda dezastrului electoral evident spre care se indreapta PSD, mai ales dupa ce a pierdut parghiile puterii guvernamentale, deputatul Mircea Florin a venit cu o analiza uluitoare, in care prezidentiabilul social-democratilor, premierul interimar Viorica Dancila, ar putea starni un val urias de empatie in randul romanilor.

Demiterea Guvernului PSD ar urma sa o transfere pe Dancila, de pe locul de principal personaj al bancurilor romanesti din ultimii aproape doi ani, la Palatul Cotroceni.

In logica parlamentarului PSD, alegatorii vor gandi in felul urmator: „Domnule, stai putin, ca asta a fost premierul care reprezinta partidul care a facut ceea ce a promis!”.

„Eu cred ca e posibil si sa creasca sansele doamnei Dancila. Depinde ce se va intampla si ce decizii se vor lua in Comitetul Executiv National. Sansele doamnei Dancila pot sa creasca pe fond de victimizare: <<Uite, noi am vrut sa facem si nu ne-au lasat!>>. Pentru ca cetatenii vor vota, nu vor vota parlamentarii”, a declarat deputatul Mircea pentru MD Press.

Mircea Florin, fost director al Regiei Autonome „Administratia Zonei Libere”, a ajuns in Parlament in urma cu doar cateva luni, pe locul de deputat al fostului premier Mihai Tudose. Intrucat Tudose (ProRomania) a fost ales europarlamentar, fotoliul de parlamentar pe care l-a obtinut in 2016, cand a candidat pe lista PSD, i-a revenit candidatului de pe locul 4.

Comentarii