stiri Braila – debraila.ro

Un consilier judetean a publicat numerele de telefon ale unor medici din Spitalul Judetean, suparat ca nu i-au raspuns la telefon

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) a publicat pe o retea de socializare numerele de telefon a doi medici din Spitalul Judetean, printre care si purtatorul de cuvant al institutiei.

Politicianul, membru in Comisia de sanatate a Consiliului Judetean, sustine ca a incercat sa le contacteze  telefonic pe Andreea Nicoleta Tovarnac-seful sectiei Neurologie si Alina Neacsu, oftalmolog si purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti, insa doctoritele ar fi blocat apelurile primite din partea lui Iordache.

                                                                                                   

“La faptul ca sefii de sectie din Spitalul Judetean de Urgenta nu raspund la telefon pentru ca spitalul nu le-a dat telefoane de serviciu pot spune: sa le dam noi altceva, daca din miliardele de lei din salarii platite din banii nostri nu vor sa ne raspunda. Prima pe lista este asa-zisa specialista Tovarnac. Daca va place, sunati-o la numarul de telefon +40 744 645 305. Urmeaza lista completa a medicilor miliardari din spital! Va rog sa-i felicitati pentru sprijinul acordat! Din nefericire, exemplul a fost luat de la purtatorul de cuvant al institutiei, Alina Neacsu (telefon 0723236971)”, a precizat PND-istul.

Consilierul judetean a mai adaugat faptul ca a incercat sa ia legatura cu cei doi medici si prin intermediul centralei telefonice a spitalului, lovindu-se de un refuz.

“Mi s-a spus ca nu vor sa vorbeasca cu mine. Am vrut sa intreb niste chestiuni legate de Sectia de Neurologie”, a conchis Iordache.

Comentarii