stiri Braila – debraila.ro

Un cafe-bar din Braila avea usile deschise pentru clienti: alcool si tigari, la discretie!

In plina stare de urgenta, dupa o luna de zile de la momentul in care au fost inchise toate localurile publice, un cafe-bar din municipiu isi desfasura activitatea fara probleme. Mai mult decat atat, localul nu are nici autorizatie de functionare.

Pe 16 aprilie, in urma unui control efectuat de politistii din cadrul Biroului Ordine Publica, reprezentantul societatii comerciale a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare totala de 7.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 1/2020 si cele ale Legii 12/1990 privind protejarea populației impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.

Ca masură complementara, oamenii legii au ridicat in vederea confiscarii băuturile alcoolice si non-alcoolice expuse la vanzare, in valoare totala de 1.239 de lei. Bunurile au fost predate, pe baza de proces-verbal, unei societati de profil, in vederea valorificarii.

Totodata, in cauza a fost intocmit si dosar penal, continuand cercetarile pentru contrabanda, intrucat la fata locului au fost gasite si confiscate si peste 140 de tigarete.

Comentarii