stiri Braila – debraila.ro

Un brăilean de 26 de ani A SPART mai multe sedii de firme și apartamente | Alexandru Mihăiță Popescu a fost arestat preventiv | Și alți doi tineri au fost REȚINUȚI, însă nu au mai fost prezentați instanței

Pe 15 noiembrie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile a trei tineri bănuiți pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și complicitate la furt calificat, în total opt fapte.

În urma activităților, trei tineri, cu vârste de 21, 22 și 26 de ani, toți din Brăila, au fost conduși la sediul Poliției, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit cercetărilor, în perioada 8 iulie – 7 noiembrie, tânărul de 26 ani, de unul singur, dar și cu ajutorul acordat de ceilalți doi tineri prin asigurarea pazei, ar fi pătruns prin forțarea ușii sau ferestrei, fiind mascat pentru ascunderea fizionomiei, în mai multe apartamente și societăți comerciale din municipiului Brăila, de unde ar fi sustras bani și bunuri.

Prejudiciul se ridică la aproximativ 28.000 de lei.

Pe 16 noiembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a prezentat pe Alexandru Mihăiță Popescu, tânărul de 26 de ani, instanței. Ceilalți doi tineri sunt cercetați în libertate.

Astfel, Judecătoria Brăila a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Comentarii