stiri Braila – debraila.ro

Un brailean de 18 ani, talhar de mic, arestat preventiv | A furat bani de la doi minori si a tras de poseta unei femei, pe o strada din Obor

In urma unor sesizari inregistrate la Politia Municipiului, politisti de la Biroul de investigatii Criminale au desfasurat activitati specifice de cercetare, in urma carora l-au identificat pe Patir Florin, un brailean de 18 ani, suspectat de comiterea unor fapte de talharie.

Oamenii legii sustin ca pe 18 februarie, in jurul orei 17:00, tanarul ar fi furat, prin amenintari cu bataia, suma de 11 lei de la doi minori, de 12 si, respectiv 13 ani, pe strada Rosiorilor.

De asemenea, dupa doar 20 de minute, pe strada Daciei din cartierul Obor, ar fi incercat sa-i sustraga, prin violenta, poseta unei femei de 59 de ani. Braileanca a cazut in timp ce suspectul tragea de poseta sa, fiindu-i astfel provocate leziuni ce necesita 40-45 zile de ingrijiri medicale.

La data de 23 februarie, Patir a fost depistat si condus la sediul Politiei, in vederea audierii, apoi procurorul dispunand masura retinerii pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore.

Vineri, 24 februarie, magistratii Judecatoriei au decis arestarea sa preventiva.

Patir Florin flirteaza cu talharia inca de cand era minor, fiind in trecut condamnat la internare intr-un centru educativ, dupa ce a talharit mai multe persoane.

Comentarii