stiri Braila – debraila.ro

Un brăilean cu permisul suspendat conducea pe “Interzis”: polițiștii au găsit în mașină un briceag și un cuțit

Pe 15 august, în jurul orei 16:00, polițiști din cadrul Biroului Proximitate au observat în trafic, pe strada Roșiorilo, un autoturism care circula în sens invers pe un sector de drum cu circulație pe sens unic.

La vederea oamenilor legii, șoferul a coborât din mașină, iar la volan a urcat pasagerul din dreapta față, un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din sat Cuza-Vodă.

Polițiștii au stabilit identitatea șoferului autoturismului, un bărbat de 40 de ani, din municipiu Brăila. În urma verificării în bazele de date, oamenii legii au constatat faptul că individul are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Mai mult decât atât, în urma controlului autovehicului, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor un briceag cu lungimea totală de 26 cm și un cuțit cu lungimea de 28 cm.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Comentarii