stiri Braila – debraila.ro

Un brailean care si-a adus copilul la spital ACUZA: „Am asteptat 4 ore si am plecat la Galati. Medicul era beat si m-a gonit”

Dupa ce ar fi asteptat aproape 4 ore la Unitatea de Primiri Urgente, un brailean a decis sa-si duca copilul bolnav la Galati, pentru a primi ingrijiri medicale. A luat decizia dupa ce un doctor i-ar fi trantit usa in nas. Cazul a fost semnalat in sedinta Consiliului Judetean, la care a participat si managerul Spitalului Judetean, de liberalul Vasile Constantin Varga.

Leonard Lupu povesteste pe o retea de socializare ca fiica sa acuza stari de voma si frisoane, avand doua degete rupte. Barbatul sustine ca medicul, un anume Georgescu, s-ar fi aflat sub influenta bauturilor alcoolice.

„Am plangeri la conducerea spitalului cu medic beat care mi-a tratat fata in batjocura si m-a gonit acasa cu copilul. Am fost la Galati, acolo i-au pus mana in gips”, a precizat Lupu.

Dupa ce a venit de la Galati, braileanul s-ar fi intors la UPU, insa medicul a refuzat sa mai vada copilul sau rezultatele medicale de la Spitalul „Sf. Andrei”.

„Nu a mai coborat. Mi-au spus sa depun plangere dupa un mare scandal. Nu au chemat pe nimeni si asistentele dansului au vazut tot. M-au indrumat la conducerea spitalului”, a mai relatat sursa citata.

De cealalta parte, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, medicul Alina Neacsu, a declarat pentru DEBRAILA ca nu a fost depusa nicio reclamatie cu privire la situatia prezentata, aratand ca se vor face verificari pentru stabilirea cu exactitate a celor intamplate.

Comentarii