stiri Braila – debraila.ro

Un brailean a fost numit sef al Agentiei Nationale de Integritate, institutia care verifica averile celor cu functii publice

Agentia Nationala de Integritate, institutia care verifica averilor celor care ocupa functii publice in statul romane, are un nou sef. Braileanul Florin Ionel Moise a fost numit, miercuri, prin votul senatorilor, in functia de presedinte al ANI, pe care o va ocupa timp de patru ani.

Moise activeaza in cadrul institutiei inca de la infiintarea acesteia, ocupand succesiv, de la sfarsitul anului 2008, functiile de consilier la cabinetul presedintelui, inspector de integritate, sef serviciu in cadrul Inspectiei de Integritate si vicepresedinte – din noiembrie 2017 si pana pe 30 iunie 2021, cand a devenit presedinte.

Braileanul a fost singurul candidat inscris la examenul pentru ocuparea functiei de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, trecand cu brio de proba scrisa si interviu.

Absolvent al Colegiului Economic „Ion Ghica” din Braila, seful ANI a urmat cursurile Facultatii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice.

Florin Moise este fiul lui Stefan Moise, fost primar al comunei Tufesti (1992-2020) si fost presedinte al Asociatiei Comunelor din Romania – filiala Braila. 

Comentarii