stiri Braila – debraila.ro

Un brailean a fost injunghiat de iubita pentru ca, impotriva vointei femeii, dorea sa ii dea mamei sale o varza

O localnica din satul Tepes Voda, in varsta de 40 de ani, a ajuns in spatele gratiilor, fiind arestata preventiv pentru tentativa de omor. Femeia si-a injunghiat, duminica seara, concubinul. Unul dintre copii lor, un baietel de 11 ani, a fost cel care l-a descoperit pe barbat in casa, intr-o balta de sange.

Cei doi au impreuna trei copii, baietelul, o fetita de 6 ani si un bebelus de doar 8 luni.

„Admite propunerea formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Braila privind arestarea preventiva a inculpatei Rotaru Daniela cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor”, se arata in solutia pe scurt a Tribunalului Braila.

Concubinii sunt cunoscuti de vecini ca fiind consumatori inraiti de alcool.

Surse din cadrul Primariei Movila Miresii au precizat pentru DEBRAILA ca totul a pornit de la o varza pe care barbatul dorea sa i-o dea mamei sale, care locuieste in aceiasi curte, impotriva vointei mamei copiilor lui, care a si pus mana pe cutit pentru a opri „tranzactia”.

„El venise de la munca, iar ea s-a enervat cand a vazut ca dorea sa ii dea mamei sale o varza. A facut scandal ca de ce batrana nu se duce la munca daca vrea sa manance”, au mai mentionat sursele citate.

O ancheta a Protectiei Copilului va stabili daca cei trei minori vor ramane in casa unde a avut loc sangerosul conflict.

Starea barbatului este stabila.

Comentarii