stiri Braila – debraila.ro

Un brailean a fost ARESTAT PREVENTIV: de 2 ori in 4 zile, individul s-a urcat la volan in prag de coma alcoolica si cu permisul suspendat!

Un brailean a ajuns in spatele gratiilor dupa ce s-a urcat la volan de doua ori, la o distanta de patru zile, desi avea permisul suspendat si se afla sub influenta alcoolului.

Oamenii legii l-au retinut pe individ pentru 24 de ore, iar instanta a admis, joi, propunerea de arestare preventiva, trimitandu-l in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Politistii rutieristi l-au tras pe dreapta, in seara zilei de 8 septembrie, in jurul orei 20:20, in timp ce barbatul, in varsta de 44 der ani, conducea un autoturism pe Calea Calarasilor. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a aratat o imbibatie alcoolica de 1,30 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Totodata, in urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat ca braileanul are dreptul de a conduce suspendat.

Mai mult decat atat, surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul ca acelasi barbat a fost depistat de politisti si pe 4 septembrie, in timp ce conducea o masina, tot baut si tot avand permisul suspendat.

Comentarii