stiri Braila – debraila.ro

Un brăilean a alimentat la o benzinărie și a plecat fără să plătească | S-a ales cu dosar penal și cu amendă pentru ITP expirată

În după-amiaza zilei de 4 ianuarie, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați de o angajată a unei stații de carburant cu privire la faptul că un șofer a alimentat și a plecat fără să achite contravaloarea carburantului.

Prejudiciul este de peste 300 lei.

Polițiștii au procedat la căutarea acestuia. La scurt timp, oamenii legii l-au depistat în trafic, stabilind că este vorba de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiu.

În urma verificării documentelor autoturismului, s-a constatat faptul că Inspecția Tehnică Periodică era expirată din luna mai 2022, iar certificatul de înmatriculare al autovehiculului era suspendat tot din mai 2022.

În acest sens, șoferul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.465 lei, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, pe numele brăileanului s-a întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comentarii