stiri Braila – debraila.ro

Un bărbat din Făurei și-a violat nepoțica de nici 6 ani: “A întreținut un raport sexual oral!” | Mustafa Fănel a fost arestat preventiv

Un bărbat din orașul Făurei a fost arestat preventiv pentru viol, fiind acuzat că și-a batjocorit nepoata de doar 5 ani și 8 luni.

Individul de 43 de ani este unchiul victimei.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei, care a și dispus, inițial, reținerea lui Mustafa Fănel, grozăvia s-a petrecut în seara zilei de 4 martie, în jurul orei 19:00, când minora se afla la domiciliul bărbatului.

Atunci când toate rudele, inclusiv soția individului, au plecat din imobil, acesta a întreținut relații sexuale cu nepoata sa, “profitând de imposibilitatea victimei de de a-și exprima voința sau a se apăra”.

“A întreținut un raport sexual oral”, a notat procurorul de caz în referatul cu propunere de arestare preventivă.

Pe 7 martie, Mustafa Fănel a fost arestat preventiv, propunerea unității de parchet fiind admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Făurei.

Individul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de viol, cu următoarele circumstanțe agravante: victima nu a împlinit 16 ani, se afla în îngrijirea făptuitorului și îi este rudă.

Comentarii