stiri Braila – debraila.ro

Popa, seful PNL Braila, nu a prins un loc in conducerea partidului, desi a candidat pentru un fotoliu de vicepresedinte politic | Varga, ales membru al Curtii de Arbitraj a PNL

Consiliul National al PNL s-a reunit, duminica, pentru alegerea celorlalte functii de conducere din partid, dupa ce cu o zi in urma a fost ales noul presedinte al liberalilor, in persoana premierului Florin Citu.

Deputatul Alexandru Popa, presedintele PNL Braila, a candidat pentru functia de membru al Biroului Executiv – cu statut de vicepresedinte politic al partidului, insa a adunat doar 491 de voturi. Astfel, liderul liberalilor braileni nu va face parte din noua conducere a PNL. 

In schimb, fostul deputat Vasile Varga, pe care Popa a incercat sa il excluda din partid, a reusit sa devina membru al Curtii de Arbitraj a PNL, fiind votat de 734 de delegati. Practic, Varga mai poate fi dat afara din partid doar prin votul Consiliului National al partidului.

Mai mult decat atat, Alexandru Bucalau, secretarul general al PNL Braila si mana dreapta a deputatului Popa, care a candidat tot pentru un loc de membru al Curtii de Arbitraj a fost votat doar de 166 de delegati.

Comentarii