stiri Braila – debraila.ro

TUPEU | Un sofer buzoian, ametit de alcool, la plimbare pe strazile Brailei | A fost oprit de doua ori in decursul a doar 4 ore

In doar 4 ore, politistii braileni au tras pe dreapta un sofer din Buzau. Desi bause, barbatul se plimba nestingherit pe strazile municipiului.

La data de 20 ianuarie, in jurul orei 21:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat pe un barbat, in varsta de 39 de ani, din judetul Buzau, in timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Dorobantilor, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Procedand la testarea conducatorului auto cu aparatul etilotest, oamenii legii au constatat faptul ca avea o imbibatie alcoolica de 0,95 mg/l in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele buzoianului a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Dupa ce a plecat de la spital, cateva ore mai tarziu, la 01:20, barbatul a fost din nou oprit de politisti, tot pe Bulevardul Dorobantilor, aproape de zona Plantelor. Desi avea dreptul de a conduce suspendat, conducatorul auto nu s-a lasat.

Buzoianul a fost, din nou, pus sa sufle in fiola, rezultand ca avea o imbibatie alcoolica de 0,60 mg/l in aerul expirat.

Conform legii, oamenii legii i-au intocmit un nou dosar penal, pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si fara permis de conducere.

Comentarii