stiri Braila – debraila.ro

TUPEU! | S-au urcat la volan, desi aveau permisul suspendat si le lipsea declaratia!

Pe 9 aprilie, doi barbati s-au ales cu dosare penale intrucat s-au suit la volan, desi n-aveau permis de conducere. Mai mult decat atat, politistii braileni i-au amendat si pentru nerespectarea masurii privind restrictionarea circulatiei.

In jurul orei 10:30, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Galbenu l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 57 de ani, din judetul Brasov, in timp ce conducea un vehicul pe raza comunei.

In urma verificarilor efectuate, oamenii legii au constatat ca individul are permisul de conducere suspendat din anul 2016.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere. De asemenea, cel aflat la volan a fost si sanctionat conbtraventional cu amenda, in valoare de 2000 de lei, in conformitate cu prevederile Ordonantei Militare nr. 3/2020.

Cateva pre mai tarziu, la ora 14:50, politistii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat in trafic pe un tanar din Braila, in varsta de 26 de ani,  care conducea un autoturism pe drumul national 22B, in ciuda faptului ca are dreptul de conducere autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Braileanul s-a ales cu dosar penal, dar si cu o amenda pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 3.

Comentarii