stiri Braila – debraila.ro

Tudose, RASPUNS la atacurile lui Boboc, la pod: „Premierul 0?! Daca liberalii inteleg ca podul e 0, sa le dea Dumnezeu sanatate!” | „Cat de p….? Nu pot sa spun decat dupa 12 noaptea… Cat de mincinos poti sa fii sa spui ca n-am dat niciun leu pentru judetul Braila?”

In prima zi de campanie electorala, europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) s-a aflat pe santierul podului suspendat peste Dunarea, insotit de colegii sai de partid, primarul Marian Dragomir si Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean.

Tudose, care, in ultima zi de mandat ca premier, a semnat contractul pentru pod, a raspuns atacurilor recente ale liberalului Catalin Boboc, candidat la presedintia Consiliului Judetean.

„Azi, in prima zi de campanie, am vrut sa marcam acest inceput de campanie cu o vizita, evident, la Podul peste Dunare, podul fiind cea mai importanta investitie din Braila, dupa parerea mea, dintotdeauna. Asta, raspunzand si unor atacuri lansate in ultima perioada, ca PSD n-a facut nimic. Primarul-zero, presedintele-zero, prim-ministrul zero!? Daca liberalii inteleg ca asta este zero, sa le dea Dumnezeu sanatate in continuare, ca toata lumea merita sa fie sanatoasa! Podul va fi un inceput, un restart pentru Braila, un inceput bun pentru Primaria Municipiului, cat si pentru judet, cu tot ce inseamna activitati conexe si dezvoltarea municipiului si judetului Braila. Pe fondul acesta de incepere a campanie, as ruga, totusi, contracandidatii – inteleg ca si eu am devenit actualul lor favorit, macar, ca tot au innebunit Bobocii – ca mai e unul la Ianca, macar sa nu minta! Pron intermediul dumneavoastra, v-as ruga ca diferenta aia de salariu de europarlamentar – ei au spus ca eu castig 20.000 euro pe luna – ceea ce e cu vreo 13.000 mai mult… aia 13.000 sa-i dea el in fiecare luna unui camin de batrani sau unui camin de copii, unde vrea el. Macar asa mai compenseaza putin faptul ca partidul pe care-l reprezinta „cu cinste”, ca e la fel de dezastru ca partidul lui, nu da alocatiile si pensiile. Poate el va compensa cumva acest lucru. N-ati vazut ca s-a inchis judetul cat am fost premier? Cat de p….? Nu pot sa spun, ca doar dupa 12 noaptea se pot folosi anumite cuvinte. Cat de mincinos poti sa fii sa spui ca un judet nu a primit niciun leu la buget. Nu se poate asa ceva! Nu a existat niciodata asa ceva! Mai mult, atunci am fost acuzat ca am dat la Braila mai mult decat era cazul. Atunci, Braila a primit un buget de trei ori mai mare decat Clujul sau cat Clujul care e mai mare decat Braila de trei ori. Colegii va pot pune la dispozitie cifrele, sa vedeti cati bani s-au dat pentru PNDL si alte sume”, a declarat europarlamentarul social-democrat.

Boboc l-a acuzat pe Tudose ca a alocat „0 lei” Primariei Braila si Consiliului Judetean atunci cand a fost prim-ministru, adaugand faptul ca „da tot felul de lectii, de la adapostul celor 20.000 euro pe luna pe care-i incaseaza ca salariu de la Bruxelles”.

Comentarii