stiri Braila – debraila.ro

Tudose (ProRomania), mesaj clar: “Eu nu ma voi afla in situatia sa fuzionez cu ALDE” | Ironii la adresa unui senator ALDE: “Sa stea linistit. Nu vrea nimeni sa faca ceva cu el”

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose, vicepresedinte al ProRomania, exclude faptul ca ar putea fi membru al unui partid rezultat din fuziunea ProRomania-ALDE.

Intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, fostul premier ii raspunde lui Daniel Zamfir, liderul senatorilor ALDE, care a criticat iesirea partidului condus de Tariceanu de la guvernare si “indreptarea catre o socanta fuziune cu Ponta-Tudose-si-un-limbric”.

“Aud ca un senator ALDE se tot vaita si lamenteaza prin studiouri si pe unde mai apuca, ca vai ce rau e ca Tariceanu nu stiu ce a facut cu partidul lui si ca el , senatorul, este disperat ca tre’ sa faca ceva cu Ponta, cu Tudose, cu Constantin… Eu zic sa stea linistit in privinta a ce va face el… fiindca nu vrea nimeni sa faca ceva cu el! Sau, cel putin eu, nu ma voi afla in situatia sa ,,fuzionez” cu vocalu’ senator ALDE… Sau cu partidul pe care-l reprezinta. Asa ca sa nu se mai alinte ca nu vrea la film fiindca nu-l invita nimeni…”, a precizat Tudose.

In urma cu o saptamana, ProRomania si ALDE au incheiat un protocol de constituire a unei aliante electorale care sa il sustina pe candidatul independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale.

Comentarii