stiri Braila – debraila.ro

Tudose, la Realitatea TV, despre Dragnea: „Au fost fortele straine, asasinii platiti l-au fugarit acum un an, eu astept martienii!” | Ce spune despre intoarcerea in PSD

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, marti, la Realitatea TV, ca nu se va mai intoarce in PSD, indiferent daca Liviu Dragnea va mai ramane sau nu la conducerea partidului, vorbind despre „obiceiuri care s-au impamantenit in partid”. Totodata, parlamentarul ProRomania a subliniat faptul ca i-a transmis lui Dragnea atunci cand a preluat mandatul de premier ca nu va trece Legile Justitiei prin Guvern.

„Demisia din PSD a fost o decizie groaznica. Nu mai am in ce sa ma intorc. Lucurile s-au dus intr-o directie in care nu tine doar de Liviu Dragnea, ci de niste obiceiuri care s-au impamantenit in partid, o echipa care e in jurul lui, dar nu va pleca cu Dragnea. Obiceiuri ca lipsa de democratie, de transparenta, de asumare a deciziilor, de colegialitate, de sinceritate. Nu mai era de stat acolo. Din pacate, cei din PSD mai cred in Dragnea. (…) Am inteles sa conduc tara tinand cont de nevoile cetatenilor, nu de politica penala a unora. Trebuie modificate Legile Justitiei, dar cu bun simt si cu consultare publica. Eu am anuntat inca de la inceput ce fac si ce nu fac. I-am zis lui Dragnea sa uite de Legile Justitiei. Atunci, a luat Legile Justitiei la Parlament”,  a precizat Tudose.

Deputatul brailean a recationat si la amenintarile recente ale lui Liviu Dragnea la adresa celor care au demisionat din PSD si s-au inscris in ProRomania, partid condus de Victor Ponta, pe care i-a numit „securisti si masoni”.

„Suntem securisti, au aparut masonii, au fost si fortele straine, asasinii platiti l-au fugarit acum un an… astept martienii. Sunt sanse mai mari sa apara martienii decat investitiile. (…) La ProRomania s-a format o echipa de oameni sanatosi la cap, cu o expertiza destul de mare. N-a spus nimeni ca domnul Ponta a guvernat prost. La mine nici domnul Dragnea n-a fost in stare sa zica ca s-au intamplat nenorociri”, a conchis sursa citata.

Comentarii