stiri Braila – debraila.ro

Tudose il BLOCHEAZA pe Ponta si pune cruce aliantei ProRomania-PSD: “Ce, am innebunit? La ce am mai plecat din PSD? PSD a decis ca cel mai bun produs al sau este Dancila”

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose, vicepresedinte al ProRomania, a criticat dur declaratiile lui Victor Ponta, seful sau de partid, care afirmase ca ProRomania ar intra la guvernare alaturi de PSD daca Guvernul Dancila ar fi restructurat, in sensul de a avea mai putine ministere.

Totodata, Tudose sustine ca ProRomania trebuie sa aiba candidat propriu la alegerile prezidentiale, eliminand varianta sustinerii Vioricai Dancila – candidatul PSD sau a lui Calin Popescu Tariceanu – candidatul ALDE.

“Eu nu inteleg, la ce am mai plecat din PSD? Nu am plecat numai din cauza lui Dragnea! PSD astazi e PSD care zice ca a castigat alegerile dar l-au furat martienii, care il tine pe Cuc la Transporturi si care o tine pe Cati la Educatie. Eu sustin ca suntem buni sa intram la guvernare, dar cu premier Pro Romania si nu cu acest PSD. Care PSD, al lui Cuc, al lui Arsene? Se auzea pe vremea lui Dragnea ca ea (n.r. Viorica Dancila) vrea sa isi dea demisia, dar nu i-o accepta Dragnea. Acum nu mai e Dragnea, poate sa isi dea linistita demisia, de ce nu si-o mai da? Cum adica e Dancila asa brusc desteapta si noi o sustinem la prezidentiale? Ce, am innebunit?!”, a declarat europarlamentarul ProRomania, citat de Digi24.ro.

Fostul premier Mihai Tudose l-a ironizat si pe Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, in contextul in care Victor Ponta mentionase ca ProRomania ar sustine candidatura lui Tariceanu daca ALDE ar iesi de la guvernare.

“Nu sunt de acord nici cu chestia asta, sa iasa Calin de la guvernare si sa il sustinem pe el. Calin e tot ala care a luat 4% in sondaje, nu inteleg logica. La orice sondaj ar face, tot atata ar avea. Ieri PSD a decis ca cel mai bun produs al PSD e Viorica Dancila. Solutia noastra e candidat propriu si asta e!”, a explicat sursa citata.

Comentarii