stiri Braila – debraila.ro

Tudose, despre situatia socanta a pacientilor, unii abia operati, trimisi acasa: „Sunt inconstienti. Astia-s asasini!”

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose (PSD) a comentat, vineri seara, la Antena 3, situatia socanta de la Spitalul Foisor din Bucuresti, unde 70 de pacienti, unii abia operati, au fost trimisi acasa. Unitatea spitaliceasca din capitala devine spital-COVID. 

„E Apocalipsa! Am auzit ca e de vina Nicusor Dan, ca e Arafat, ca e Voiculescu… Domnule, tara asta are un prim-ministru si toti sunt in subordinea lui. Chiar e sat fara caini? Cum sa scoti bolnavii afara seara ca i s-a nazarit lui unu? Sunt inconstienti. Astia-s asasini! Astia n-ar trebui sa doarma ei acasa in seara asta… Cum sa scoti bolnavii afara cu targa? Mai avem prim-ministru? Au ajuns sa scoata bolnavii in strada…”, a declarat Tudose.

Potrivit DIGI 24, pacientii de la Spitalul Foisor, care trebuie eliberat pana sambata, au fost evacuati pe targi si in carucioare. La Foisor erau internate 90 de persoane: 20 de pacienti vor fi mutati la alte spitale, iar 70 vor fi trimisi acasa. Mai mult decat atat, pentru unii dintre pacienti, operatiile vor fi amanate.

Comentarii