stiri Braila – debraila.ro

Tudose, despre problemele de la pod: „E treaba constructorului. Podul nu este recepționat! Bine că are unde să se crape ceva, că înainte nu avea unde să crape. Nu este toată lumea fericită că nu mai funcționează bacurile”

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) a vorbit, duminică seara, la Prima News, la emisiunea „La final”, despre podul suspendat de la Brăila și despre recentele probleme care au fost semnalate cu privire la crăpăturile și denivelările asfaltului sau infiltrațiile de la blocul de ancoraj. 

Tudose a precizat că lucrarea nu a fost încă recepționată și că toate aceste deficiențe cad în sarcina constructorului. Acesta a mai subliniat faptul că Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, „e foarte hotărât să nu ia nimeni în primire podul până totul nu este țiplă”.

„Am înțeles că, mai nou, a plouat pe pod și este ud. E o nenorocire… Podul nu este recepționat. Nu este treaba statului că s-a stricat asfaltul. Podul este încă la constructor. E treaba constructorului și el reface. Să spunem că mâine se predă podul la CNAIR, se predă statului, dacă peste două zile apare ceva, ghici, tot constructorul plătește. Există garanții de bună execuție”, a declarat europarlamentarul brăilean.

Totodată, fostul premier, în mandatul căruia a fost semnat contractul, a mai arătat că „nu toată lumea este încă fericită cu existența acelui pod”.

„De aici, până la poveștile cu „Podul cade!”… Vorba cuiva din Brăila, care m-a întrebat cum e cu infiltrațiile de la pod și mi-a zis: „Bine că are unde să se crape ceva, că înainte nu avea unde să se crape!”. Repet, nu este toată lumea fericită că nu mai funcționează bacurile. Se produceau niște bani! Alții nu sunt fericiți că podul e realizarea PSD și, uite, cum cade podul”, a concluzionat sursa citată.

Comentarii