stiri Braila – debraila.ro

Tudose, despre Citu: „Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze. America!” | Mesaj pentru USR: „Cum e cu fara penali? Puscaria din strainatate o puneti la studii?”

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) a reactionat, miercuri, pe o retea de socializare, in urma dezvaluirilor de presa legate de faptul ca premierul Florin Citu a fost inchis in America pentru conducere sub influenta alcoolului.

Social-democratul i-a cerut lui Citu „sa se duca acasa”, numindu-l „penal international”

„Dupa delirul continuu in care ne tine de cand e la butoane, dupa dezastrul provocat si sustinut de el in tooooate domeniile, dupa, dupa… Aflam azi ca Wooow Citu e penal international. Asta inseamna sa ai stofa! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!! Du-te acasa, Citu. Azi. Acum. Si stai acolo. Fara paine”, a precizat fostul premier.

Totodata, Tudose a facut referire si la mesajul „Fara penali in functii publice” al USR, partenerul de guvernare al PNL.

„Alde Usr-plus v-a picat semnalu’? Cum e cu fara penali? Era vorba doar de penali romani? Puscaria din strainatate o puneti la studii?!?”, a mai adaugat sursa citata.

Premierul Florin Citu a recunoscut, miercuri, ca a fost inchis in Statele Unite ale Americiui intr-un caz de conducere sub influenta alcoolului, la inceputul anilor 2000. El a stat doua zile la inchisoare si a platit o amenda de 1000 de dolari. Informatia a aparut inainte in presa.

Comentarii